Niestety nie jest to bezpieczne auto, pamiętam jak parę lat temu jeszcze jak moim Audi jeździł ojciec uderzył w niego Fiat 126P, w Audicy tylko zderzak się wyhaczył z zaczepów, natomiast w Fiacie nieźle powyginały się blachy

Whites86 napisał(a):jak dla mnie bedzie to zawsze zlom i najgorszy samochod jaki produkowanodla mnie niema on wartosci nawet najbardziej odpicowany wygląda kiczowato
![]()
a jesli chodzi o filmiki na jutbe z dobijania ich to niektore sa nawet ciekawe
duzo bardziej cenie fiata 125p to dopiero byla porządna maszyna, zaden maluch mu nie dorówna
leon0785 napisał(a):Whites86 napisał(a):jak dla mnie bedzie to zawsze zlom i najgorszy samochod jaki produkowanodla mnie niema on wartosci nawet najbardziej odpicowany wygląda kiczowato
![]()
a jesli chodzi o filmiki na jutbe z dobijania ich to niektore sa nawet ciekawe
duzo bardziej cenie fiata 125p to dopiero byla porządna maszyna, zaden maluch mu nie dorówna
Wież mi albo nie ale gdybym pokazał to co teraz napisałeś o Fiacie 126 ludzią, którzy zajmują sie na poważnie starą klasyczną motoryzacją i restałrowaniem starych samochodów to po przeczytaniu twych słów po prostu parskneli by smiechem
leon0785 napisał(a):Zdziwiłbyś się ile wiem o starych samochochdach. Motoryzacja to moja największa pasja jeszcze większa od oświetlenia interesuję się nią od dzieciństwa i to na poważnie a nie dla jaj. A mniej więcej od 8 lat iteresuje się tylko klasyczną motoryzacją szczególnie youngtimerami a mój konik i specjalizacja to modele Fiatów z lat 60 i 70 tak więc nie sądze żeby w tematyce modelu 125 mnie coś jeszcze zaskoczyło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości