Najaktywniejszy użytkownik

Wszystkie sprawy organizacyjne i techniczne forum a także skargi wnioski i inne uwagi do adminów

Re: Najaktywniejszy użytkownik

Postprzez Luk » 27 czerwca 2010, 19:46

oskard napisał(a):O jejku, faktycznie :) :shock:
Ale i tak jest wielu nowszych użytkowników, którzy są tu połowę tego czasu co ja, a mają więcej ode mnie :? :| . Chyba nie jestem za aktywny, trochi mi wstyd :| . Ale miło CDM że dostrzegłeś ile tego mam :)

Jesteś podobnie aktywny jak ja :) Można to sprawdzic w profilu ile ma się postów dziennie. Mi wychodzi niecałe 3. Ale ostatnio prawie nic nie piszę, bo nie mam o czym, no i zdjęc nowych nie posiadam.... ale upały się zbliżają, więc trzeba nadrobic zaległości zdjęciowe ;) Na początek chciałbym zrobic zdjęcia nocne oprawom.
Pozdrawiam, Łukasz
Luk

Zdjęcia: 765

Postprzez Whites86 » 27 czerwca 2010, 19:49

oskard napisał(a):Dzięki Mateusz, Ty też tak trzymaj ;) , bo z tego co widzę, wcale nie mniej lubisz wszelkie starocie i klasyczną technikę :) . Takich jak my obecnie chyba coraz mniej :|
P.S. i zawsze bronisz OURa przed niesprawiedliwymi atakami innych ;) :mrgreen: . Masz u mnie za to wielkiego plusa :)

jakimi niesprawiedliwymi ? ;) przeciez kazdy pisze tylko prawde o nim :) no bo co tu ukrywac ? :)
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez oskard » 27 czerwca 2010, 19:59

Spokojnie :mrgreen: . Wiesz, może i mają wady, jak sie nie dba, i na nieodpowiednich ulicach je montuje, ale same w sobie nie są złe. Oprawy słabo świecące też sa potrzebne. Poza tym nazywanie "paskudami" jak by nie było klasyków, trochi średnio mi sie podoba :| . W końcu jesteśmy młodsi od nich. O nich źle mówić wypada Cieszynowi, bo widział jak się pojawiały, jak wypierały wiele starszych opraw z Jego dzieciństwa, dlatego ma prawo je krytykować, ale Ty już nie za bardzo :mrgreen: . W końcu jesteśmy w tym wieku, że niektóre z nich mogłyby być naszymi mamusiami :lol: :lol: :lol: ... oczywiście teoretycznie, biorąc tylko wiek pod uwagie :mrgreen:. Więc rozumisz... trochę szacunku trza im okazać.
oskard

Zdjęcia: 29

Postprzez Whites86 » 27 czerwca 2010, 20:04

oskard napisał(a):Spokojnie :mrgreen: . Wiesz, może i mają wady, jak sie nie dba, i na nieodpowiednich ulicach je montuje, ale same w sobie nie są złe. Oprawy słabo świecące też sa potrzebne. Poza tym nazywanie "paskudami" jak by nie było klasyków, trochi średnio mi sie podoba :| . W końcu jesteśmy młodsi od nich. O nich źle mówić wypada Cieszynowi, bo widział jak się pojawiały, jak wypierały wiele starszych opraw z Jego dzieciństwa, dlatego ma prawo je krytykować, ale Ty już nie za bardzo :mrgreen: . W końcu jesteśmy w tym wieku, że niektóre z nich mogłyby być naszymi mamusiami :lol: :lol: :lol: ... oczywiście teoretycznie, biorąc tylko wiek pod uwagie :mrgreen:. Więc rozumisz... trochę szacunku trza im okazać.

no tak sie sklada ze mam pelne prawo je krytykowac :) mamy wolny kraj w ktorym mozemy wyrazac swoje poglady ;) a to ze te oprawy sa czesto starsze odemnie nieoznacza ze musze meic do nich jakis szacunek ;) wrecz przeciwnie niemam go poniewaz sa to jedne z najgorszych opraw oswietleniowych i niebede szanowal czegos co bylo totalnie skopane juz przy samym projekcie ;), a krytyka owszem nalezy sie jak najbardziej :) dlatego w ich przypadku jestem jak najbardziej za modernizacją :)
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez oskard » 27 czerwca 2010, 20:10

O Jezus, ten dalej swoje :roll: :mrgreen: :lol: . Ale i tak ich dni jak i pozostałych rtęciowych są już policzone, więc dajmy im ten prezent na koniec życia, jako pasjonaci, niech się choć na koniec nie czują szykanowane i krytykowane :) :mrgreen:
oskard

Zdjęcia: 29

Postprzez Misiumac » 1 lipca 2010, 19:51

DocBrown ma już ponad 1000 zdjęć :) Gratulacje Doc ;) :)
Misiumac

Postprzez maniek20080 » 2 lipca 2010, 22:06

amisiek 800 post. Gratulacje :D
maniek20080

Zdjęcia: 206

Postprzez amisiek » 2 lipca 2010, 23:49

dzięki :)
Lubię dobre światło.
amisiek
Site Admin