elektryk napisał(a):Śmiesznie wygląda mała Malaga 2, regulacja prawie równa wielkości komory lampowejWg mnie te oprawy nadają się tylko na osiedla i ciągi piesze, 70W tylko tam się nadaje.
OBp napisał(a):elektryk napisał(a):Śmiesznie wygląda mała Malaga 2, regulacja prawie równa wielkości komory lampowejWg mnie te oprawy nadają się tylko na osiedla i ciągi piesze, 70W tylko tam się nadaje.
Nadaje się także na bardzo małe uliczki na przedmieściach z zabudową jednorodzinną. Więcej światła tam nie trzeba
Whites86 napisał(a):OBp napisał(a):elektryk napisał(a):Śmiesznie wygląda mała Malaga 2, regulacja prawie równa wielkości komory lampowejWg mnie te oprawy nadają się tylko na osiedla i ciągi piesze, 70W tylko tam się nadaje.
Nadaje się także na bardzo małe uliczki na przedmieściach z zabudową jednorodzinną. Więcej światła tam nie trzeba
ale jak juz to z MH
OBp napisał(a):Wiadomo, ale niewiele miast instaluje MHDowiedziałem się, że w moim mieście będzie doświetlanych wiele nowo powstałych ulic i mam zamiar napisać do Urzędu Miasta w sprawie zainstalowania w nowych oprawach MH
Whites86 napisał(a):OBp napisał(a):Wiadomo, ale niewiele miast instaluje MHDowiedziałem się, że w moim mieście będzie doświetlanych wiele nowo powstałych ulic i mam zamiar napisać do Urzędu Miasta w sprawie zainstalowania w nowych oprawach MH
koniecznie pokarz im realizacje z innych miast
OBp napisał(a):Whites86 napisał(a):OBp napisał(a):Wiadomo, ale niewiele miast instaluje MHDowiedziałem się, że w moim mieście będzie doświetlanych wiele nowo powstałych ulic i mam zamiar napisać do Urzędu Miasta w sprawie zainstalowania w nowych oprawach MH
koniecznie pokarz im realizacje z innych miast
Jak by co mógłbym wykorzystać twoje fotki?
Whites86 napisał(a):warszawy to nie ma co proownywac bo to jednak stolica ale jak sie pokarze urzedom ze nawet w malych miejscowosciach realizuje sie takie projekty to moze cos z tym zrobią
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości