DocBrown napisał(a):A ja jestem ciekaw kiedy ELGO przestanie wreszcie produkować takie porażki jak LEDA czy LUNA
komputel napisał(a):to znaczy że jak zdejmiesz klosz za rok wówczas uszcelka powróci do pierwotnego ustawienia , czyli po zamknieciu znów będzie szczelnie dopasowana do obudowy bez znaków od klosza
Maszyna do uszczelek
DocBrown napisał(a):A ja jestem ciekaw kiedy ELGO przestanie wreszcie produkować takie porażki jak LEDA czy LUNA
Whites86 napisał(a):komputel napisał(a):to znaczy że jak zdejmiesz klosz za rok wówczas uszcelka powróci do pierwotnego ustawienia , czyli po zamknieciu znów będzie szczelnie dopasowana do obudowy bez znaków od klosza
Maszyna do uszczelek
jestes moze w jakis sposob związany z firmą Elgo ? jesli tak to mialbym pare pytan
tak pozatym świetna sprawa z tą maszyną, te uszczelki sa tam nanoszone w jakiejs plynnej formie ? czy w jaki sposob ?, i mniejwiecej z jakiego materialu są wykonane ?
komputel napisał(a):DocBrown napisał(a):A ja jestem ciekaw kiedy ELGO przestanie wreszcie produkować takie porażki jak LEDA czy LUNA
Kiedy skończy się na nie popyt
są firmy które do dziś dzień chcą tylko OUR ????
mimo tego że same rtęciówki od 2011 niebęda produkowane w EU
komputel napisał(a):DocBrown napisał(a):A ja jestem ciekaw kiedy ELGO przestanie wreszcie produkować takie porażki jak LEDA czy LUNA
Kiedy skończy się na nie popyt
są firmy które do dziś dzień chcą tylko OUR ????
mimo tego że same rtęciówki od 2011 niebęda produkowane w EU
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości