Misiumac napisał(a)::arrow: CDM, świetne ujęciaTrzecie zdjęcie wymiata!
Aha, czyli ta oprawa nad cukiernią

Misiumac napisał(a)::arrow: CDM, świetne ujęciaTrzecie zdjęcie wymiata!
Whites86 napisał(a):wiekszosc tych kwadratówek to juz zwłoki
DoubleSuper8 napisał(a):Whites86 napisał(a):wiekszosc tych kwadratówek to juz zwłoki
Czemu zwłoki? Przecież nie są jakieś zdemolowane tak że już nic z nich nie będzie
bartek380V napisał(a):Jesli chodzi o oprawy to dla mnie czym bardziej zasyfiala tym ladniejsza a dlatego ze widac ile historii przezyla. Nie wsystko ladne co sie swieci.
Whites86 napisał(a):jak to nie ? nie widze tam zadnej dobrze zachowanej, wszystkie są zasyfiale totalnie w zlym stanie i na dodatek częsc bez kloszy
DoubleSuper8 napisał(a):Whites86 napisał(a):jak to nie ? nie widze tam zadnej dobrze zachowanej, wszystkie są zasyfiale totalnie w zlym stanie i na dodatek częsc bez kloszy
No cóż zasyfiałe to się zgadza. W Polsce tak się właśnie o to dba i tutaj kłania się temat o myciu opraw. A tak na prawdę to nie są jakieś poprzeżerane przez rdzę że dziury na wylot i jak to ruszysz to się rozpadnie. Dla mnie trup to oprawa zniszczona przez wandali lub drzewa których nikt nie przycina i z którą nic się już nie da zrobić. Zamieszczałem zdjęcia w dewastacjach i zaniedbaniach. A te wyglądają dobrze trzeba je tylko umyć wymienić WLSy dać nowe klosze i ewentualnie pomalować z zewnątrz. Moja Kwadratówka też wiecie jak wyglądała po zdemontowaniu ale teraz zaczyna to mieć ręce i nogi. A swoją drogą po co oni się mają pieprzyć z jakąś starą oprawą skoro łatwiej kupić nową czystą i zamontować? Niestety ale klasyki to tylko my szanujemy...
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości