Whites86 napisał(a):z przykroscia musze poiadomic ze wiecej fotek niebede mogl zrobicwlasnie uszkodzil mi sie aparat ktory na dodatek nienalezy do mnie....
juz gorzej byc niemoze...
mateusz napisał(a):W Tczewie ,przy torach w centrum miasta są chyba łyżki ,część z nich swieci ale bardzo słabo A przy dworcu też są LRFy ,ale chyba w kulach(jak dobrze pamiętam) . A na starówce macie WLSy w kulach , chyba 70w ,niektóre kule wiszą bardzo nisko ,można ich dotknąć ,ale nie podoba mi się to oświetlenie ,mimo ,ze sodówki sa w mlecznych ,eliptycznych bańkach ,to jakos po zmroku jest zbyt pomarańczowo
Whites86 napisał(a):
neon44 w aparacie pekł mi wyswietlacz... teraz kombinuje jak go szybko naprawic zeby sie niewydało ze sie rozwalil...
neon44 napisał(a):Whites86 napisał(a):
neon44 w aparacie pekł mi wyswietlacz... teraz kombinuje jak go szybko naprawic zeby sie niewydało ze sie rozwalil...
a to na skótek jakiegoś nieumyślnego uderzenia czy tak po prostu.
Bez otwierania wyświetlacza powinieś chyba móc zrobić zdjęcie
Whites86 napisał(a):mateusz napisał(a):W Tczewie ,przy torach w centrum miasta są chyba łyżki ,część z nich swieci ale bardzo słabo A przy dworcu też są LRFy ,ale chyba w kulach(jak dobrze pamiętam) . A na starówce macie WLSy w kulach , chyba 70w ,niektóre kule wiszą bardzo nisko ,można ich dotknąć ,ale nie podoba mi się to oświetlenie ,mimo ,ze sodówki sa w mlecznych ,eliptycznych bańkach ,to jakos po zmroku jest zbyt pomarańczowo
tak przy torach jest bardzo duzo łyzek róznych rodzajów, swiecą tylko ostatki ktore niezdazyly sie przepalic do konca, w niektorych swiecą WLSy, przy dworcu niema LRFów w kulach, kule sa na osiedlu troche dalej od dworca z WLSami, tez niepodoba mi sie to oswietlenie ale coz... za to w parku sa same LRFy![]()
mateusz napisał(a):
A wiesz moze ,jak sie wjeżdża do miasta ,od strony Gdańska ,to tak ,w okolicach przejazdu kolejowego ,stoi przy drodze taka stara łyzka ,z żółtym pierscieniem ,chyba jedyna przy drodze w mieście
mateusz napisał(a):Jedna OURW wisi przy samym okniePrawdopodobnie najpierw postawiono kwiata ,a póżniej postawiono budynek .
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości