Co do Placu Poznańskiego, to ktoś mówił, że to MH, a to też rtęć jak wcześniej myślałem, monter mówił, że to jakieś mocniejsze, w każdym razie z lat 70. - zdemontowane z poprzedników kwadratówek, cokolwiek to było.
Whites86 napisał(a):Elda mam ogromną prosbę, jesli możesz sfoć to, to bylby dopiero mega czad jak by sie okazalo ze w tych stradach są LRJ![]()
jesli mozesz wykonaj najwiekszy zoom na jedną ze świecących opraw moze bedzie widac co dokladnie ma w srodku
neon44 napisał(a):Whites86 napisał(a):Elda mam ogromną prosbę, jesli możesz sfoć to, to bylby dopiero mega czad jak by sie okazalo ze w tych stradach są LRJ![]()
jesli mozesz wykonaj najwiekszy zoom na jedną ze świecących opraw moze bedzie widac co dokladnie ma w srodku
Przyłączam się do prośby. Jeśli byłyby to LRJ to byłby pierwszy taki przypadek w kwadratówkach od 23 lat i wtedy pojechałbym do Bydgoszczy na weekend
Whites86 napisał(a):Co do Placu Poznańskiego, to ktoś mówił, że to MH, a to też rtęć jak wcześniej myślałem, monter mówił, że to jakieś mocniejsze, w każdym razie z lat 70. - zdemontowane z poprzedników kwadratówek, cokolwiek to było.
niemam pojęcia jak nazywa sie to skrzyzowanie ale jesli to jest to o czym mysle to po tym co napisales monterom chodzilo na bank o LRJ w koncu to mocniejsza odmiana rtęciowkiaz mi sie wierzyc w to niechce ze mogly to być LRJ
![]()
chociaz to by tlumaczylo dlaczego swiatlo w tych stradach wydawalo mi sie takie niebieskie,
normalnie żałuje ze sie tam niezatrzymalem i tego niesfocilem![]()
Elda mam ogromną prosbę, jesli możesz sfoć to, to bylby dopiero mega czad jak by sie okazalo ze w tych stradach są LRJ![]()
Elda napisał(a):Dwupasmówka? k. lotniska gdzie sa niskie lyzki?
Elda napisał(a):Mhm, oczywiście to Wały Jagiellońskie, te skrzyżowanie to Plac Poznański na 100%, pseudo rondo ze światłami - mhm.
Tam jest budynek Sądu oraz areszt śledczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości