Nopton napisał(a):Ciesie się że mne zaóważyliśće.Chciałem nie zdradzać odrazu swego mijesca zamieszkania,lecz skoro chcecie odrazu wiedzedz, to Zdardze!W Kartuzach,www.kartuskipowiat.pl .Oprawa prawdopodobnie jest produkowana pzes SIEMENSa.A co do pytania, o pozostanie w forum,to chce uczestniczyć w dyskusi i to nie tylko o kwiatach opraw.A tak wracając do tajemniczej oprawy to pojawiła się w ok.2000-2001r.Wygląd-pszypomina spłaszczony walec ,szyba płaska-dzelona na 3 czenści,średnica(tak na oko)15-20cm.Umnie wszyske kwaty opraw znikeły i zachowały się tylko stalowe maszty.A co do zdieć, to odrazu by je wysał ,gdyby poporstu można by było je wżucić .Ale rozumiem, że gdyby tak wszyscy robili, to by zapewne serwer by się zatkał.
Nopton napisał(a):Prawde mówiąc, wole bardźej besposrednie medody.A tak na serio ,nigdy nic ze zdieciami w kopije nie robiłem,
z informy NIE jestem dobry(zwykle moji bracia opsługują kompa )
ja zwykle w kompie gram (czego ostatino nie robej),lub buszuje w interneće.A ostatnio prupóje pisać na forum (co robie poras pierwsy wżyció
).
Whites86 napisał(a):Nopton napisał(a):Prawde mówiąc, wole bardźej besposrednie medody.A tak na serio ,nigdy nic ze zdieciami w kopije nie robiłem,
z informy NIE jestem dobry(zwykle moji bracia opsługują kompa )
ja zwykle w kompie gram (czego ostatino nie robej),lub buszuje w interneće.A ostatnio prupóje pisać na forum (co robie poras pierwsy wżyció
).
jeśli wolisz bezpośrednie metody to oktylko ze to ma swoje ograniczenie do 3 zdjęc na post ktore niemogą przekraczać rozmiaru 800x600 i 100Kb
gdy wrzucisz je na zewnetrzny serwer np http://www.vpx.pl sprawa wyglada juz inaczej bo mozesz dac 10 zdjec w pelnym rozmiarze 1024x768
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości