Kwiaty opraw oświetleniowych

Sposoby oswietlenia ulic. Dyskusje na temat opraw i źródeł światła stosowanych w oswietleniu ulicznym

Re: Kwiaty opraw oświetleniowych

Postprzez Whites86 » 20 kwietnia 2009, 21:17

o taki kwiatek to ja tez bym należycie dbał :mrgreen:
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez Paweł » 21 kwietnia 2009, 16:56

Świetne kwiaty :)
Brawa dla CDM za wyjątkowy stan Strad :)

Nopton, nie napisałeś gdzie się znajdują te kwiaty ani też fotki nie pokazałeś więc skąd mamy to wiedzieć ?
Pozdrawiam
Paweł

Zdjęcia: 944

Postprzez Nopton » 21 kwietnia 2009, 17:45

Ciesie się że mne zaóważyliśće.Chciałem nie zdradzać odrazu swego mijesca zamieszkania,lecz skoro chcecie odrazu wiedzedz, to Zdardze!W Kartuzach,www.kartuskipowiat.pl .Oprawa prawdopodobnie jest produkowana pzes SIEMENSa.A co do pytania, o pozostanie w forum,to chce uczestniczyć w dyskusi i to nie tylko o kwiatach opraw.A tak wracając do tajemniczej oprawy to pojawiła się w ok.2000-2001r.Wygląd-pszypomina spłaszczony walec ,szyba płaska-dzelona na 3 czenści,średnica(tak na oko)15-20cm.Umnie wszyske kwaty opraw znikeły i zachowały się tylko stalowe maszty.A co do zdieć, to odrazu by je wysał ,gdyby poporstu można by było je wżucić .Ale rozumiem, że gdyby tak wszyscy robili, to by zapewne serwer by się zatkał :mrgreen: .
Nopton

Postprzez Whites86 » 21 kwietnia 2009, 17:48

Nopton napisał(a):Ciesie się że mne zaóważyliśće.Chciałem nie zdradzać odrazu swego mijesca zamieszkania,lecz skoro chcecie odrazu wiedzedz, to Zdardze!W Kartuzach,www.kartuskipowiat.pl .Oprawa prawdopodobnie jest produkowana pzes SIEMENSa.A co do pytania, o pozostanie w forum,to chce uczestniczyć w dyskusi i to nie tylko o kwiatach opraw.A tak wracając do tajemniczej oprawy to pojawiła się w ok.2000-2001r.Wygląd-pszypomina spłaszczony walec ,szyba płaska-dzelona na 3 czenści,średnica(tak na oko)15-20cm.Umnie wszyske kwaty opraw znikeły i zachowały się tylko stalowe maszty.A co do zdieć, to odrazu by je wysał ,gdyby poporstu można by było je wżucić .Ale rozumiem, że gdyby tak wszyscy robili, to by zapewne serwer by się zatkał :mrgreen: .

wystarczy wrzucic je na http://www.vpx.pl ;) lub na http://www.imageshack.us ;) po ich wrzuceniu generują sie kody i mozesz skopiować cały kod ktory podpisany jest pełęn rozmiar na forum lub miniaturka na forum ;)
Whites86

Postprzez Nopton » 21 kwietnia 2009, 18:19

Prawde mówiąc, wole bardźej besposrednie medody :twisted: .A tak na serio ,nigdy nic ze zdieciami w kopije nie robiłem, :evil: z informy NIE jestem dobry(zwykle moji bracia opsługują kompa ) :oops: ja zwykle w kompie gram (czego ostatino nie robej),lub buszuje w interneće.A ostatnio prupóje pisać na forum (co robie poras pierwsy wżyció :oops: ).
Nopton

Postprzez Whites86 » 21 kwietnia 2009, 18:27

Nopton napisał(a):Prawde mówiąc, wole bardźej besposrednie medody :twisted: .A tak na serio ,nigdy nic ze zdieciami w kopije nie robiłem, :evil: z informy NIE jestem dobry(zwykle moji bracia opsługują kompa ) :oops: ja zwykle w kompie gram (czego ostatino nie robej),lub buszuje w interneće.A ostatnio prupóje pisać na forum (co robie poras pierwsy wżyció :oops: ).

jeśli wolisz bezpośrednie metody to ok ;) tylko ze to ma swoje ograniczenie do 3 zdjęc na post ktore niemogą przekraczać rozmiaru 800x600 i 100Kb ;) gdy wrzucisz je na zewnetrzny serwer np www.vpx.pl sprawa wyglada juz inaczej bo mozesz dac 10 zdjec w pelnym rozmiarze 1024x768 ;)
Whites86

Postprzez Nopton » 21 kwietnia 2009, 18:30

Fanie b ten kwiat wyglądał z lampani MH ,choć najpewniej w tych SDRADA-ch świeci "soda" :roll: .
Nopton

Postprzez Nopton » 21 kwietnia 2009, 18:32

Whites86 napisał(a):
Nopton napisał(a):Prawde mówiąc, wole bardźej besposrednie medody :twisted: .A tak na serio ,nigdy nic ze zdieciami w kopije nie robiłem, :evil: z informy NIE jestem dobry(zwykle moji bracia opsługują kompa ) :oops: ja zwykle w kompie gram (czego ostatino nie robej),lub buszuje w interneće.A ostatnio prupóje pisać na forum (co robie poras pierwsy wżyció :oops: ).

jeśli wolisz bezpośrednie metody to ok ;) tylko ze to ma swoje ograniczenie do 3 zdjęc na post ktore niemogą przekraczać rozmiaru 800x600 i 100Kb ;) gdy wrzucisz je na zewnetrzny serwer np http://www.vpx.pl sprawa wyglada juz inaczej bo mozesz dac 10 zdjec w pelnym rozmiarze 1024x768 ;)

Ja nierozumiem tych ston :evil: .
Nopton

Postprzez Nopton » 21 kwietnia 2009, 18:37

Jak coś wymyśle i to zrozumiem ,To napewno wyśle, ale teraz z tego będze kicha :?
Nopton

Postprzez Edziu » 21 kwietnia 2009, 21:07

Najlepiej zainstaluj sobie program do zmniejszania zdjęć np. PIXrezizer, i możesz zmniejszać zdjęcia do dowolnych rozmiarów.
Te foty co zamieściłeś są to załączniki, mogą być max 3 i niemogą przekraczać rozmiaru 800x600 i 100Kb. Zdjęcia na forum ładujemy z serwerów zewnętrznych np fotosik, vpx itd. wtedy mozesz dac 10 zdjec w pelnym rozmiarze 1024x768, albo miniaturki których może być znacznie więcej
W poszukiwaniu miejsc gdzie występowały bądź występują duże kwiaty opraw oświetleniowych...
Edziu

Zdjęcia: 497

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oświetlenie uliczne