Mateusz, jesteś pewien,że tutaj gra Budka?? To jest co prawda piosenka z ostatniego studyjnego albumu Anny J, ale z tego, co wiem, Romuald Lipko i spółka grali tylko w utworach, których kompozytorem był Romek, czyli "Nic nie może wiecznie trwać" i "Do żony wróć", oraz nieopublikowane wtedy "Układ z życiem", a "Gdzie są dzisiaj tamci ludzie" to dzieło Jarosława Kukulskiego (do słów Bogdana Olewicza). To oczywiście nie oznacza,że nie dam 10tki za tę piosenkę, choć nie jest to moja ulubiona
Co do Lennona, to nigdy nie byłem jego fanem, dlatego nie ośmieliłem się ocenić tego numeru. Dla mnie jednak jedna z najważniejszych piosenek świątecznych, to ta (właśnie w tej oryginalnej wersji)
http://www.youtube.com/watch?v=w5cX_ncZLlsNa pierwszym planie (czyli przy mikrofonach) wystąpili (w kolejności): Paul Young, Boy George, (Phil Collins-perkusja), George Michael, Simon Le Bon (Duran Duran), Sting, Andy McCluskey (OMD) , Bono, Bob Geldof, Billy Idol. Jest taka śmieszna scenka w tym klipie, zwróćcie uwagę na to, co się dzieje za sceną w 2.55, to pan Francis Rossi z zespołu Status Quo

Brak czasu....