Miałem troszeczkę czasu to porobiłem fotki: - troszkę nie związane z izolatorami, ale zbieram także kolumny głośnikowe. - taki zielony izolatorek - izolatory radiowęzłowe, szklane praktycznie nie do zdobycia, jedynie porcelanowe można jeszcze zdjąć. - izolatory stacyjne, "podpierają: mi komputer - izolator od Whitesa (dzięki) - mały izolator stacyjny, w tle kolumny 2x 300W
Kolekcjoner izolatorów i lamp :) GG: 227575 Pozdrawiam, Dawid.
- w tle izolatory telegraficzne (ten czerowny i ten z zielonym paskiem), produkowane były do końca 2 wojny, dziś nie do zdobycia szczegulnie te czerowne, te białe z paskiem można bardzo żadko spotkać na stacjach kolejowych ale juz bez tej brązowej "czapeczki" na łebku. - zwykły izolator telefoniczny - izolator stacyjny "grzyb" (stoli na kolumnie Tonsil ZG10) - polski izolator telegraficzny z czasów wojny. - telefoniczny Koreański izolator, bardzo podobny do polskich.
Kolekcjoner izolatorów i lamp :) GG: 227575 Pozdrawiam, Dawid.
fajna ta ekotorba na ostatnim zdjęciu tak pozatym widze ze udalo ci sie zdobyc i odpalic LRFy co do izolatorów badz pewien ze jest jakies zainteresowanie nimi wystarczy spojrzec np na liczbe czytajacych ten watek ja generalnie nie mam na ten temat zbytnio do powiedzenia bo temat ten jest mi mało znany, znam jedynie pare typow i praktycznie zaden izolator nie ma dla mnie wiekszej wartosci
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam