przemek napisał(a):Namierzyłem w Warszawie OBp: Znajdują się na terenie Pracowniczych Ogródków Działkowych Koło, oświetlają drogę od ul. Obozowej. Ładnie się prezentują.
czyli rozumiem, że jeszcze świecą

przemek napisał(a):Namierzyłem w Warszawie OBp: Znajdują się na terenie Pracowniczych Ogródków Działkowych Koło, oświetlają drogę od ul. Obozowej. Ładnie się prezentują.
neon44 napisał(a):[quote="przemek"]Namierzyłem w Warszawie OBp: Znajdują się na terenie Pracowniczych Ogródków Działkowych Koło, oświetlają drogę od ul. Obozowej. Ładnie się prezentują.
przemek napisał(a):Tak jak wcześniej napisałem, nie chce mi się robić zdjęć. Przez kilka tygodni bez aparatu odzwyczaiłem się od tego i nie mam ochoty ani nosić z sobą aparatu, ani jeździć w tę i z powrotem, ani zgrywać zdjęć na kompa, ani wysyłać w świat. Wolę wskazywać, gdzie były / są klasyki. Mam nadzieję, że nie zostanę zlinczowany, choć post Cieszyna był dowodem rozczarowania? Niezadowolenia?
też nie wiem, jak traktować, tak? Te słowa nie najlepiej się kojarzą, ale tak nie za bardzo można to oceniać, bo nie wiemy, czemu tak krótko to napisałeś: czy miałeś mało czasu, czy tak właśnie chciałeś to sucho i krótko przeciąć"Nie mam i nie będę miał."
przemek napisał(a):nie mam ochoty ani nosić z sobą aparatu, ani jeździć w tę i z powrotem, ani zgrywać zdjęć na kompa, ani wysyłać w świat
przemek napisał(a):Stachu, spoko chillout. A napisałem tak krótko, ponieważ nie miałem czasu żeby ładniej to napisać.
Tak czy siak - pozdrawiam wszystkich oprawowiczów (?) bardzo serdecznie!!!! Mordka, kameraden!
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości