Paweł napisał(a):Leon, piękne zrobiłeś te wieczorno-śnieżne zdjęciaŚwiatło lamp sodowych gdy jest śnieg ma swój urok
Na 4 zdjęciu chyba widzę kilka MH w Albanach.
Paweł napisał(a):Leon, piękne zrobiłeś te wieczorno-śnieżne zdjęciaŚwiatło lamp sodowych gdy jest śnieg ma swój urok
Na 4 zdjęciu chyba widzę kilka MH w Albanach.
Mój ojciec pracuje w NCK i mówił mi jakiś czas temu, że są przymiarki do wymiany OUR1000 na coś ekonomiczniej czerpiącego prąd. Spróbuję się czegoś dokładniej dowiedzieć. Może jakby je zmieniali udałoby się chociaż jedną albo dwie oprawy wykombinować.
koza456 napisał(a):A propos kwiatu z OUR1000 koło NCK.
Mój ojciec pracuje w NCK i mówił mi jakiś czas temu, że są przymiarki do wymiany OUR1000 na coś ekonomiczniej czerpiącego prąd. Spróbuję się czegoś dokładniej dowiedzieć. Może jakby je zmieniali udałoby się chociaż jedną albo dwie oprawy wykombinować.
amisiek napisał(a):koza456 napisał(a):A propos kwiatu z OUR1000 koło NCK.
Panowie, a ten kwiat z OUR1000 to nadal świeci?
Bo jeśli tak, to może warto to sfocić zanim zmodernizują!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość