Najbliższe wrażeniom jest ostatnie zdjęcie. Jest ciemno, jak wiesz u kogo, gdzie i kiedy.... Niestety 125W to za mało na taką ulicę, ponadto te oprawy wiszą co drugi słup.
E tam zaraz złom Złom to trumienka, bo rdzewieje OUR125 to oprawa o podobnej solidności co OURW i łyżki, pod tym względem nie mam jej nic do zarzucenia, jest wykonana z solidnego stopu aluminium, świeci też nie najgorzej jak ma w miarę świeżą lampę i najlepiej brak klosza.
Jak się wiesza OURa tam gdzie powinno być coś zdecydowanie mocniejszego to nie ma się co dziwić że jest mało światła. Jak już pisałem kiedyś koło mojego bloku jest szkoła muzyczna i jej podwórko oświetlają 3 OUR 125. Są zamontowane na odpowiedniej wysokości mają nowe lampy i czyste klosze (tylko dwie trzecia go nie posiada) i jest tam przyzwoicie. Nie mówię że jest ona bez wad bo je ma ale jak się ją stosuje niezgodnie z przeznaczeniem...
Każdy lampiarz z forum wie Co zdejmować a co nie Co jest dobre a co złe Każdy lampiarz z forum wie
Każdy lampiarz w domu ma Stateczniki i TUZa Na oprawach tak się zna Wie jak lampa zaświeca