no ręce opadają.
Napisałem wyraźnie :
- przekazać skany z książki, w której te rozwiązania znalazłem
Jeśli ktoś tego nie umie zrozumieć, ze to JEST w książce, czyli ze takie oprawy BYŁY stosowane, to jasne, że potem pisze, ze nie może istnieć takie rozwiązanie.
Wyraźnie napisałem, ze znalazłem to w książce! To jak w odpowiedzi można pisać, ze takie rozwiązanie na pewno nie było stosowane ???
Kto tu ma zatem problemy z logicznym myśleniem? Poza tym przy swojej wypowiedzi dałem emotikon

co absolutnie nikogo nie powinno obrażać.
Niestety kol. Whites nie po raz pierwszy udowadnia, ze zbyt pobieżnie czyta moje posty, a potem jeszcze ma pretensje, jak mu sie to powie. Wystarczyło przecież uznać, w swojej odpowiedzi, ze zbyt pochopnie powątpiewał w istnienie takich opraw i po sprawie.
Ponieważ to nie jest pierwszy raz, gdzie kol. Whites posługuje się takim schematem czyli czyta pobieżnie moje posty a potem pisze coś nielogicznego, dlatego skorzystam na stale z forumowego mechanizmu nieczytania postów tego kol.
Proszę mnie nie pouczać jaki mamy regulamin, bo to dobrze wiem. Zarzucanie mi braku myślenia to tez jest wyłom przeciwko regulaminowi. Czy są osoby, których on nie obowiązuje?
Na tym kończę tą niepotrzebną dyskusje, a za off--top userow forum przepraszam.
Skany pokażę, to jasne, proszę o cierpliwość.
Dziękuje kol Jorgusowi za wypowiedź