Szkoda, że nie mogę nigdzie dorwać foty kwiatów, jakie były na Estakadzie Pomorskiej. takie wielkie 10 ramienniki z pierścieniem i było ich chyba 60 sztuk, od basenu Górniczego do okolic ul Energetyków. Kwadratówki, gdzieniegdzie pojedyńcze OURW2250
Edziu napisał(a):3miejsckie kwiaty super, to naprawdę prawdziwa kopalnia kwiatów , są na każdym kroku, a kwiatów OURW2250 już bardzo długo czynnych nie widziałem, ostatnio jeszcze jak były na giełdzie towarowej w Toruniu oraz w zakładach drosed , o dziwi świeciły prawie kompletne, a tu naprawdę coś pięknego widzieć świecący kwiat takich klasyków
amisek super ujęcie kwiatów ze szczecina,choć widze że i tam modernizacja powoli ale postępuje
Szkoda, że nie mogę nigdzie dorwać foty kwiatów, jakie były na Estakadzie Pomorskiej. takie wielkie 10 ramienniki z pierścieniem i było ich chyba 60 sztuk, od basenu Górniczego do okolic ul Energetyków. Kwadratówki, gdzieniegdzie pojedyńcze OURW2250
qba a wiesz coś może jak obecnie wyglądają te kwiaty , czy zachowały się słupy, bo znajac życie wysięgniki pewnie poobcinane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości