przemek napisał(a):Ja uważam coś innego. Nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma, a jeśli jest OBOWIĄZEK robienia zdjęć, to powiedzcie, wtedy nie będę się udzielał.
Nie chce mi się robić zdjęć, nie chce mi się jeździć z aparatem, odzwyczaiłem się i nie jest to żadne "wykręcanie", koleżko. Wyluzuj!
Popatrz Przemku z boku na swoją wypowiedź. No i ...
Przypominasz mi tego Smerfa z bajki, co nigdy nic nie chciał i niczego nie cierpiał.
Pewnie można i tak, ale coś mi się zdaje, że z lekka przesadzasz. Piszesz :
musimy je uratować - no i to się także do Ciebie odnosi, tak

, ale zaraz potem piszesz, ze nie chcesz tego robić - a to już przecież niekonsekwencja, nie?
Lepiej było napisać: MUSICIE je uratować, wtedy przekaz byłby jasny.
Ja szanuję twój wybór bycia biernym w kwestii focenia, ale przyznaj sam, że to nie do końca jest w porządku, tak?
Zawsze dobrze jest unikać wszelkiej jakrawości i kontrastu w swojej postawie, a tak się nam zaprezentowałeś.
Czy dalej tak samo myślisz i tak widzisz swoją przyszłość tu na Forum pasjonatów oświetlenia

Wiem, że masz ogromną wiedzę o oprawach w Warszawie, po Twoim poście o OUS-ach na Turmonckiej, następnego dnia pognałem tam ryzykując wiele w pracy, i wcale nie zamierzam Ci radzić, żebyś działał tak samo.
Liczę tylko, że nadal będziesz się z nami dzielił tą wiedzą i niestraszne Ci będzie od czasu do czasu popełnić jakieś foto i nam je tu pokazać.

Czy to naprawdę zbyt wiele dla Ciebie