tam są chyba ze 2 takie słupy. Na drugim jest ORZ 1 i kwadratówka. Wydaje mi się, że któraś z tych ORZ świeci w nocy. Któregoś razu dostrzegłem z autobusu.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
rtęciówka napisał(a):Na drugim i trzecim zdjęciu to chyba szczątki ORP-VIII-1250
Te oprawy są jeszcze w pobliżu hali Globus(2 sztuki) i całkiem sporo w parku przy Hutniczej(koło WORD). Występowały też kiedyś na Osiedlu Mickiewicza viewtopic.php?f=16&t=275&hilit=ORP+VIII&start=80 Patrz zdjęcie w moim poście.
Schreder zawitał do Lublina! Na ul. 3 Maja i Radziwiłłowskiej instalowane są pastorałki warszawskie produkcji Elgis-Garbatka z oprawami Albany 250W w miejsce słupów stalowych i betonowych ze Stradami Czekam na fotki, przyjrzyjcie się lampom w tych oprawach
Czyli sam nie wiesz co tam będzie świecić, czy może nie chcesz zdradzić źródła światła
Już wcześniej pisałem, że przy jakiejś ulicy (niestety nie zdołałem odczytać ulicy na tabliczce, bo jechałem autobusem) bocznej Mełgiewskiej stoją słupy z Onyxami. Sam nie mogłem w to uwierzyć, ale jednak na 100% to były one.