chciałbym bardzo je zobaczyć, możesz je pokazać?Mają dodatkowo pod tymi WIS-ami zamontowane takie malutkie podwójne zabezpieczenia topikowe na dzwonek. Niestety nie znam ich symbolu a zdjęcie z komórki gdzieś mi zaginęło
Kiedyś napięcie doprowadzane do zwykłych odbiorców miało wartość 127V
LukaszO napisał(a):Tak, są sprawne - testowałem
Jak mam Tobie pokazać te zabezpieczenia topikowe? Przecież pisałem, że fotka mi zaginęła![]()
Samych fotek WIS -ów mam sporo, rozebrałem je na części pierwsze, wyczyściłem a potem złożyłem. Nie dam w pełnym rozmiarze, bo Admin minę zabije
LukaszO napisał(a):Mój egzemplarz jest z lokalu usługowego, natomiast niektórych lokalach prywatnych są jeszcze takie zainstalowane. Mają dodatkowo pod tymi WIS-ami zamontowane takie malutkie podwójne zabezpieczenia topikowe na dzwonek. Niestety nie znam ich symbolu a zdjęcie z komórki gdzieś mi zaginęło
cieszyn napisał(a):Skoro piszesz, że masz taki egz, to możesz chyba zrobić zdjęcia tym zabezpieczeń? Myślałem, że to są takie bezp lamelkowe (=> spójrz tutaj, na koniec tej strony u dołu: http://www.lighting-gallery.pl/viewtopi ... y&start=20, szukam takich)
Ale spoko - spójrz w Regulamin, nie ma już limitu ilości fotek (linków oczywiście!)
LukaszO napisał(a):
PS Są ograniczeniaZdjęcie nie może mieć więcej niż 1 MB.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość