No..dobrze,że nie złamałeś ciszy wyborczej i dałeś te fotki dzisiaj, bo nie dość,że jest tam reklama pewnej partii, to na słupie wisi też tuba propagandowa a z kwiatka pewnie świeci ten OUS 400
Bardzo fajne kwiatki i dobrze że nadal działają Prosimy o więcej takich fotek tylko że bez jakichkolwiek partii bo polityka w polsce budzi we mnie obrzydzenie
Kolekcja kwiatów z Gdańska, część zdjęć robiona w lipcu, dlatego niektóre kwiaty już nie istnieją ze względu na remonty dróg i torowisk tramwajowych. Nietypowe, 12-ramienne kwiaty o dużej wysokości: Kwiaty koło dworca głównego, 5*Selenium i Iridium:
Fajne fotki. Będę się powtarzał, jak stary zrzęda, ale nie podobają mi się kwiaty niegdyś dziesięcio, czy nawet dwunastoramienne z poobcinanymi (często nierówno, czemu trudno się dziwić) kikutami starych wysięgników. Na Zaspie i częściowo na Grunwaldzkiej zakładają nowe wysięgniki, ale chyba nie starczy kasy na wszystkie główne ulice. Co do zlotu, byle po Wszystkich Świętytch, bo jadę do Wrocka
Kwiaty w Gdyni są dosyć różnorodne, choćby istnieją wersje kwiatów z pierścieniem z długimi wysięgnikami (ul. Śląska i pojedynczy kwiat pośrodku ronda w węźle ofiar grudnia '70) i z krótkimi (okolice dworca głównego i ul. Władysława IV, nie uchwycona przeze mnie co prawda), a także kwiaty o innej budowie. Większość ma SGSy zamontowane (pamiętam jak je montowali na ul. Śląskiej, na początku były to pojedyncze kwiaty sodowe w środku rzędu rtęciowych kwiatów z OURW2250, niesamowicie wyglądał widok mieszania się światła białego z pomarańczowym), ale zdarzają się też inne oprawy. Parking w pobliżu teatru muzycznego: Redłowo, rondo przy stacji benzynowej "Pod żaglami": ul. Śląska: okolice dworca głównego: węzeł ofiar grudnia '70: jeden z trzech ośmioramienników na końcu skweru kościuszki: Estakada kwiatkowskiego i okolice terminalu promowego: