no bez jaj tam byly wczesniej lyzki ?? co jak co ale myslalem ze juz mnie nic na tym forum nie zaskoczy ktos kto to wykonal chyba musial czytac nasze forum, jestem ciekaw skąd wzieli te oprawy i co w nich obsadzili przydaly by sie fotki nocne
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Akt radomszczan godny pochwały, nie wiem czy poza tym dworcem, Wrocławiem i ewentualnie gdzieś na Ukrainie jest inne miejsce z działającymi ORZ-1. Ciekawe też czy chodzi na oryginalnym osprzęcie czy była jego podmiana.
Zgadza się, zachęcam Cię trojmiejski do penetrowania forum, znajdziesz tu cuda na temat ORZ-1 i wątku ORZ-1, jest nawet ORZ-1 z rastrem! Wiesz, jakie ma oznaczenie?
Oto mała niespodzianka dla tych, co chcą zobaczyć blisko centrum Warszawy coś fajnego. O ile Koszykowa i Pl. Starynkiewicza są oświetlane pospolitymi oprawami, nie można tego jednak powiedzieć o wejściu do izby przyjęć szpitala przy Starynkiewicza. Jak zwykle klik powiększa.
Świeci coś, chociaż przez sodę to ledwo się przebija niestety. Widać, że rtęć, zatem najprawdopodobniej jest to klasyk. Jakiś ciekawy klasyk, w dobrym stanie! Bardzo ciekawy klasyk, tak to jest ORZ-1 Mogliby tylko LRFa wymienić, byłoby o wiele jaśniej. Wejście do izby przyjęć oświetlone ORZ-1
Co ciekawe, ona nadal nie poddaje się renowacji oświetlenia i trwa niezmiennie na swoim szpitalnym posterunku - pewnie głównie dzięki "bidzie i nędzy" naszej służby zdrowia
PS - faktycznie w centrum, jeśli ktoś będzie miał chwilę do pociągu to polecam odwiedzić to miejsce : 52.224306,20.995249 Coś ok. 5 minut z Dworca Centralnego powinno wystarczyć w jedną stronę - szybkim krokiem
Ostatnio edytowano 15 stycznia 2012, 21:32 przez cieszyn, łącznie edytowano 2 razy