Nowa Sól jest położona w południowej części województwa lubuskiego, na lewym brzegu Odry na obszarze zachodniej części Wzgórz Dalkowskich (Pradoliny Barucko-Głogowskiej). Masto liczy ponad 40 tysięcy mieszkańców.
wikipedia
Nowa Sól jest położona w południowej części województwa lubuskiego, na lewym brzegu Odry na obszarze zachodniej części Wzgórz Dalkowskich (Pradoliny Barucko-Głogowskiej). Masto liczy ponad 40 tysięcy mieszkańców.
slaweklampy napisał(a):Ciekawe, co było przed tymi szyszkami na czarnych słupach.
qba napisał(a):Przez Nową Sól jechałem w 1995r na kolonie, to moją uwagę zwrócił dość długi ciąg duetów kwadratówek w centrum miasta. Część nie miała kloszy.
neon44 napisał(a):qba napisał(a):Przez Nową Sól jechałem w 1995r na kolonie, to moją uwagę zwrócił dość długi ciąg duetów kwadratówek w centrum miasta. Część nie miała kloszy.
pięknie to musiało wyglądać. A wiesz na której ulicy to było?
famabud napisał(a):http://i267.photobucket.com/albums/ii317/konrad144/Miasta_polskie/noso_009_zps6b5090ce.jpg
Co to ma być? Jak oni je zamontowali?Toż to nie da rady oświetlić całej jezdni, chcieli zaoszczędzić na słupach i oprawach...
![]()
Szyszki oświetlające rondo? Nosz kolejny kretynizm.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości