DocBrown napisał(a):Fotek będzie więcej i więcej, myślę, że fotki wykonane kamerą video lepiej się wam podobają niż te, które robiłem fonem
odchodzisz, a tak nie jest.więc już na pewno nie będzie opcji że wrócę, pozatym nawet bez tego odejdę dobrowolnie i nie wrócę, proszę zakończmy już to, bo już sam stres jaki przeżywam teraz jest okrutną karą
cieszyn napisał(a):DocBrown napisał(a):Fotek będzie więcej i więcej, myślę, że fotki wykonane kamerą video lepiej się wam podobają niż te, które robiłem fonem
Doc, wyglądasz na zadowolonego (mnie też cieszy Twoja "nowa i poprawna" aktywność na Forum)
Czyżbyś wiedział coś o rozstrzygnięciu i decyzji w sprawie Twojej winy (bo co do tego nikt chyba nie ma wątpliwości) - a my jeszcze tego nie wiemy ???
Liczyłem na upublicznienie tego werdyktu(o ile już jest
)
Na koniec - wybacz Doc - widzę kolejną Twoją niekonsekwencję: - sam pisałeś, żeodchodzisz, a tak nie jest.więc już na pewno nie będzie opcji że wrócę, pozatym nawet bez tego odejdę dobrowolnie i nie wrócę, proszę zakończmy już to, bo już sam stres jaki przeżywam teraz jest okrutną karą
Mnie to cieszy, że nadal jesteś, ale tak się mogło stać tylko wtedy, gdybyś dostał od admina zgodę na pozostanie na Forum. A tego to nie wiemy, więc?
Już trochę zgłupiałem, o co tu chodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość