Same znane tereny

i wspomnienia wracają, w Gd. Oliwie i na przymorzu mam rodzinę i kiedyś jeszcze jak auta nie było to własnie pamiętam jak z pociągu wysiadaliśmy, choć wtedy jeszcze oprawe raczej nie rozróżniałem ani tej pasji nie było, ale te kwiaty zawsze przykuwały moją uwagę, kiedyś pamiętam to to się świeciło, i to całe, nie wiem czy wszystkie oprawy ale w każdym razie wrażenie robiło

Tym czasem żeby nie robić zbytniego Off topu w wątku o Bydgoszczy, choć nie wiem czy to by się nie kwalifikowało do oświetlenie ulicznego za granicą, ale myślę że równie dobrze pasuje do wątku o kwiatach. Oto Kwiat z Kiszyniowa, stolicy Mołdawi, dwugłowicowy co prawda na dole zliczyłem 8 wysięgników nie 10, jest i też foto nocne które nie jedengo zaskoczy jak i też ucieszy

zobaczcie co tam świeci
A swoją drogą to miasto jest praktycznie niezmodernizowane oświetleniowo, LRFy i klasyki są na porządku dziennym i to na głównych ulicach, nasze łyzki i strady dość czesto też widziałem

W poszukiwaniu miejsc gdzie występowały bądź występują duże kwiaty opraw oświetleniowych...