CDM ok, zobaczę w wolnej chwili

Michal napisał(a):cieszyn napisał(a):Michal napisał(a):Tu rodzi się troszeczkę problem organizacyjny.Trzeba by było znależć jakiś fajny stary betonowy słup w jakimś mało uczęszczanym miejscu.Trzeba jeszcze te wszystkie oprawy przewieżć no i cała dniówka roboty.Ja akurat mieszkam w miejcsu gdzie jest dużo drzew,ale jest linia napowietrzna i nie wiem czy to będzie pasowało,poza tym muszę dorobić jeszcze wysięgnik do ORZ 1
Ale Michał - nie wszystko naraz.
To może trwać dośc długo, bo w trakcie Twojej pracy mogą się zdarzyć w różnych okresach czasu różne miejsca, w które idealnie by te odnowione klasyki pasowały.
Więc to można i chyba trzeba rozłożyć na raty, stosownie do czasu i miejsca, które by do takiej prezentacji pasowało, jeśli na nie natrafisz, nie?
Gra jest warta świeczki, więc niech trwa dłużej, ale niech się to uda, tak?
Może i masz rację ,do OBp czy ORZ 1 trzeba znaleźć rzeczywiście jakieś fajne miejsce,może jakiś opuszczony nie ze zelektryfikowaną trakcją dworzec PKP
Luk napisał(a):A i myślę że dobrze że przestali tak szybko produkowac OUR2400. Jakby komuś na łeb spadła taka niemal 40 kilówka to nie wiem...
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości