trojmiejski napisał(a):Mnie zastanawia dlaczego ORZ-1 były na placu wolności tak krótko, był z tymi oprawami problem z trwałością? Mi osobiście się wydaje, że to jednak były solidne oprawy co tym bardziej jest zastanawiające.
Falcon napisał(a):trojmiejski napisał(a):Mnie zastanawia dlaczego ORZ-1 były na placu wolności tak krótko, był z tymi oprawami problem z trwałością? Mi osobiście się wydaje, że to jednak były solidne oprawy co tym bardziej jest zastanawiające.
Osobiście podejrzewam, że z powodu "reprezentatywności" placu motnowano na nim co tylko się nowego pojawiło. Tylko czemu nagle zatrzymał się ten proces po montażu łych![]()
Whites86 napisał(a):Falcon napisał(a):trojmiejski napisał(a):Mnie zastanawia dlaczego ORZ-1 były na placu wolności tak krótko, był z tymi oprawami problem z trwałością? Mi osobiście się wydaje, że to jednak były solidne oprawy co tym bardziej jest zastanawiające.
Osobiście podejrzewam, że z powodu "reprezentatywności" placu motnowano na nim co tylko się nowego pojawiło. Tylko czemu nagle zatrzymał się ten proces po montażu łych![]()
to źle ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość