___________________________________________________________________________________________
A ode mnie kilka kwiatów z Łodzi
I absolutnie nowa jakość w oświetleniu Łodzi - Ambar:
Wreszcie zaczęli montować coś innego niż Luny, Strady, Ledy czy Malagi

Falcon napisał(a):I absolutnie nowa jakość w oświetleniu Łodzi - Ambar:
lumix26 napisał(a):Ten ostatni kwiat to moja przeróbka przerobiony z drugiej foty- nudziłem się dzisiaj i za pomocą programu utworzyłem ten kwiatek z różnorodnymi oprawami![]()
lumix26 napisał(a):Ten ostatni kwiat to moja przeróbka przerobiony z drugiej foty- nudziłem się dzisiaj i za pomocą programu utworzyłem ......
...
cieszyn napisał(a):Tak mi to coś podejrzanie wyglądało ...![]()
- jakim programem się bawiłeś
Edziu napisał(a):Gdy dziś jechałem do pętli Chełm to widziałem po drodze kwiaty 9 ramienne o które sam się kiedyś pytałem, niestety nie miałem czasu by w drodze powrotnej robić przerwy w podróży na focenie, ale wkrótce zrobię fotki tym kwiatom.
9 ramienne, super, nie wiedziałem że takie znajdują się w Gda. foć jak będziesz mieć okazjeTe na blokowoskach kwiaty, widzę w rejonach Żabianki fociłeś, jeszcze zostały z sintrami, na tej ulicy na skrzyżowaniach były kwiaty 12 ramienne, sądząc po głowicach, bo nie widziałem ich, jakiś czas temu zmieniono głowice
Edziu napisał(a):przez Whites86
te podwójne dziwne oprawy wygladaja jak sintra z plaskim kloszem tez je juz tu kiedys pokazywalem
Do sintr nie sa podobne, nie sa takie kanciaste, mają lekko wypukły klosz, bardziej owalny, ale mój aparat nie dał rady tego tak dokładnie sfocić, te kwiaty sa równiez dość wysokie, a ate oprawy dawniej były również z czego pamiętam na tych gigantycznych kwiatach, w miejscu onyxów,Niezwykle wysokjie te kwiaty. Mają aż pięcioczłonowe słupy, a przeważnie maszt kwiatowy składa się z 3 elementów. Nie pamiętam kiedy one były na 12 opraw, ale na pewno wisiały na nich OURW2250.
z pewnością były na nich OUIRW2250, ale od kiedy pamiętam zawsze miały dwie oprawy, a 12oprawowych kwiatów było jeszcze trochę w centrum, a nawet niektóre na grunwaldzkiej, sądze to po głowicach.
Kolejne kwiaty z Gdańska, ul. Armii krajowej, na moje oko to nie sa stare kwiaty, maja może ze 20lat, i podejżewam ze nie było na nich zadnych opraw rtęciowych, i tu sa chyba obecnie jedyne 4 kwiaty na ulicach miejskich na 10 opraw
zobaczcie ile ich tam jest na jednym ze skrzyzowań![]()
![]()
część z poprzycinanymi wysiegnikami, ciekawe czy tak miały od początku, czy też tak dokładnie zostały zamaskowane uciete wysięgniki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości