Ładne są te oprawy Ambary nawet na takim kwiatku dobrze się prezentuje - a ten krzyż to jakieś święte miejsce Na 1 fotce OURW ma lampę bez luminoforu czy mi się zdaje
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągniecie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Czy mi się zdaje, czy ten kwiat z krzyżem ma starą głowicę nałożoną na nowy, ocynkowany maszt?
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
Dwa kwiaty z Olsztyna - co ciekawe u nas kwadratówek w oświetleniu ulicznym praktycznie nie ma ale na takich zamkniętych terenach jest ich całkiem sporo - korty tenisowe, jakieś parkingi
A ten skromny kwiatek zastanawia mnie od dawna - mianowicie stoi on na bardzo starym, zniszczonym betoniaku W-Z na środku ronda przy samym dworcu PKP/PKS więc praktycznie w centrum miasta a sąsiednie ulice zostały zmodernizowane w 2007 roku- tylko ten jeden kwiat przetrwał
te kwiaty kwadratówek z pewnością robione na zamówienie, (wysięgniki) na potrzeby boiska, nie znano wtedy naświetlaczy, ale ciekawe czy mogły to by być kwadratówki OUH,
Ten kwiatek olsztyński to podejrzewam albo miał w międzyczasie zmieniane wysięgniki bo oryginalnie to pewnie były na nim oprawy świetlówkowe
W poszukiwaniu miejsc gdzie występowały bądź występują duże kwiaty opraw oświetleniowych...