CDM napisał(a):Czy to wygaszanie opraw odbywa się na stałe i nie jest na pewno wynikiem awarii kablowej
a masz możliwość wykonania fotek przed i po tym częściowym wyłączeniutrojmiejski napisał(a):CDM napisał(a):Czy to wygaszanie opraw odbywa się na stałe i nie jest na pewno wynikiem awarii kablowej
W Gdyni na pewno to nie jest awaria lecz całkowicie celowe działanie.
trojmiejski napisał(a):Chociaż Gdynia jest dość bezpiecznym miastem to jednak lepiej jest poruszać się po mieście z buta po 23 razem z kimś tym bardziej, że Władysława IV jest wtedy opustoszała. Wiele jest ciekawych miejsc w Trójmieście wartych sfotografowania w nocy, ale do tego najlepiej jest mieć samochód, bo komunikacja miejska kiepsko jeździ w nocy (dlatego zima jest dobra, bo jest ciemno tak wcześnie, że komunikacja jeździ dobrze), a nocnymi zdjęciami najbliższej mi okolicy forum nie zalałem mimo takiej możliwości z tego względu, że byłyby to mało interesujące fotki z powodu totalnej dominacji sody.
Mogę zapewnić jednak, że widok wyłączonych opraw nie jest zbyt estetyczny gdyż wyłączane oprawy są rozmieszczone losowo.
Whites86 napisał(a):trojmiejski napisał(a):Chociaż Gdynia jest dość bezpiecznym miastem to jednak lepiej jest poruszać się po mieście z buta po 23 razem z kimś tym bardziej, że Władysława IV jest wtedy opustoszała. Wiele jest ciekawych miejsc w Trójmieście wartych sfotografowania w nocy, ale do tego najlepiej jest mieć samochód, bo komunikacja miejska kiepsko jeździ w nocy (dlatego zima jest dobra, bo jest ciemno tak wcześnie, że komunikacja jeździ dobrze), a nocnymi zdjęciami najbliższej mi okolicy forum nie zalałem mimo takiej możliwości z tego względu, że byłyby to mało interesujące fotki z powodu totalnej dominacji sody.
Mogę zapewnić jednak, że widok wyłączonych opraw nie jest zbyt estetyczny gdyż wyłączane oprawy są rozmieszczone losowo.
mowisz potrzebny samochodco powiesz na nocne focenie trójmiasta w jakis wikend ?
trojmiejski napisał(a):Whites86 napisał(a):trojmiejski napisał(a):Chociaż Gdynia jest dość bezpiecznym miastem to jednak lepiej jest poruszać się po mieście z buta po 23 razem z kimś tym bardziej, że Władysława IV jest wtedy opustoszała. Wiele jest ciekawych miejsc w Trójmieście wartych sfotografowania w nocy, ale do tego najlepiej jest mieć samochód, bo komunikacja miejska kiepsko jeździ w nocy (dlatego zima jest dobra, bo jest ciemno tak wcześnie, że komunikacja jeździ dobrze), a nocnymi zdjęciami najbliższej mi okolicy forum nie zalałem mimo takiej możliwości z tego względu, że byłyby to mało interesujące fotki z powodu totalnej dominacji sody.
mowisz potrzebny samochodco powiesz na nocne focenie trójmiasta w jakis wikend ?
A może by zorganizować jakiś mini zlot?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość