XXXJeDXXXX napisał(a):Lumixie czy ta Strada OUR świeci ?
Szczerze powiem to nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem kiedy się świeci - chyba dawno teraz jest inne oświetlenie - druga sprawa ta stada przejdzie niebawem do historii albo pójdzie na złom albo gdzie indziej ją zamontują, w tym budynku będzie robiony generalny remont
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągniecie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Gdynia, początek ul. Wielkopolskiej, nie wiem czy gdyńscy oświetleniowcy mają plan wycięcia ich w najbliższym czasie czy nie, ale biorąc pod uwagę to co się dzieje na Alei Zwycięstwa to na wszelki wypadek je uwieczniłem w razie gdyby miały przejść do historii:
Niedaleko Parku Jelitkowskiego jest taka zaniedbana Strada: Oświetlenie terenu budowy dalszej części PPNT:
Wewnątrz konstrukcji znajduje się Strada z LRFem lub Mixem:
Kolejne dwie Strady od strony stycznej z istniejącą częścią PPNT:
Chwilę potem odpaliły i okazało się, że wkręcone są Mixy: Nierozgrzany: Tu już rozgrzany: Uchwycone w różnych miejscach sinusoidy:
Ostatnia Strada w Kołobrzegu. Dosłownie i w przenośni. O ile w całym mieście Strady znikły z oświetlenia ulic jakieś 7 - 8 lat temu, tak w dzielnicy Podczele jakimś cudem uchowały się dwie sztuki, na dodatek 250W, pośród blisko 20 letnich SGSów 203.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku