lumix26 napisał(a):Teraz mam 26 st na zewnątrz - w pokoju 28.5 st i jak tu spać normalnie
Masz klimatyzator lub Wentylator Stojący lub Biurkowy ?
lumix26 napisał(a):Teraz mam 26 st na zewnątrz - w pokoju 28.5 st i jak tu spać normalnie
XXXJeDXXXX napisał(a):lumix26 napisał(a):Teraz mam 26 st na zewnątrz - w pokoju 28.5 st i jak tu spać normalnie
Masz klimatyzator lub Wentylator Stojący lub Biurkowy ?
MRP200 napisał(a):lumix26 napisał(a):Teraz mam 26 st na zewnątrz - w pokoju 28.5 st i jak tu spać normalnie
Nie jesteś sam, ja mam identyczną sytuację, na którą praktycznie rady nie ma.
MRP200 napisał(a):Wielkopolska podobnie, za dnia ponad 40 st. w słońcu. Powietrze stało, praktycznie nie było czym oddychać. Po 18-tej zerwała się burza z ulewą, którą poprzedziła wichura. Po 22 burza jeszcze w okolicy pogrzmiewa, ale na dworze zrobiło się całkiem przyjemnie, tym bardziej, że deszcz przestał padać.
Luk napisał(a):MRP200 napisał(a):Wielkopolska podobnie, za dnia ponad 40 st. w słońcu. Powietrze stało, praktycznie nie było czym oddychać. Po 18-tej zerwała się burza z ulewą, którą poprzedziła wichura. Po 22 burza jeszcze w okolicy pogrzmiewa, ale na dworze zrobiło się całkiem przyjemnie, tym bardziej, że deszcz przestał padać.
Nie ma czegoś takiego jak temperatura w Słońcu. Temperaturę mierzy się w cieniu![]()
Ostatecznie dziś u mnie w Gliwicach były 33 stopnie. Jednym z najcieplejszych miast był Wrocław, gdzie były 34 stopnie. Lokalnie w niektórych miejscowościach było do 35 stopni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości