Znalazłem Kwadratówkę w Lublinie w oświetleniu ulicznym jest na jednym z Półkwiatów na skrzyżowaniu Grafa Emanuela i Mełgiewskiej widać ją na Street View , oraz w ciągu strad na Aleii Tysiąclecia też ja widać na Street View . P.S Qba podał ulicę a ja odnalazłem je
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;) #lubie_sode
Strady mi się podobają jest tam klimat itp.Luny bym stamtąd wygonił Wszystkich spragionych Klasyków zapraszam na Azaliową ulicę w dzielnicy Hajdów Zadębie od połowy ulicy strady znikają i są tam OURW Google Street view też je pokazuje
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;) #lubie_sode
No nieźle... Na przebudowywanej "rogatce lubartowskiej" na nowych słupach trakcyjnych zamontowali stare Strady (2000 r.) ze zdemontowanych wcześniej tam trakcyjniaków...
Dla zwykłego bezpieczeństwa, przy skrzyżowaniu i nie tylko stoją przecież kamienice.
Inżynierska
Ul. Południowa Gdyby to była zwykła ulica, to oświetlona by była zwykłymi OUSd. Jednak przy niej znajduje się zakład karny, przez co na drodze musi(ało) być jaśniej
ul. Wapowskiego
To 100 czy 150W
Jedna z lun przekrzywiła się. Zauważyłem to 1. stycznia, najprawdopodobniej oberwała petardą
W moim odczuciu wbrew pozorom ta ulica jest równomiernie oświetlona.