[Łódź] Oświetlenie miasta

Historia oświetlenia polskich miast i realizowane inwestycje oświetleniowe

Re: [Łódź] Oświetlenie miasta

Postprzez ousd » 1 grudnia 2012, 23:08

Dokładnie :roll:
ousd

Postprzez JeD » 1 grudnia 2012, 23:08

OUSd trzeba teraz każdego kalsyka focić, bo na wiosnę niknął najczęściej dlatego się wziąłem za klasyki.... ;), ty też pofoć najważniejsze, i najciekawsze kalsyki, nieobrażę się naprawdę za jakieś kwadratówki :)
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;)
#lubie_sode
JeD

Zdjęcia: 776

Postprzez ousd » 1 grudnia 2012, 23:10

Opublikuję parę zdjęć z Andrzejowa (trochę starszych), bo niestety Imageshack usunął mi wszystkie zdjęcia, ale już je przegrałem na fotki.l-g i będę je stopniowo nagrywał :)
ousd

Postprzez JeD » 1 grudnia 2012, 23:13

ousd napisał(a):Opublikuję parę zdjęć z Andrzejowa (trochę starszych), bo niestety Imageshack usunął mi wszystkie zdjęcia, ale już je przegrałem na fotki.l-g i będę je stopniowo nagrywał :)

nowe też pofoć, tylko wiesz jak z pogodą, niewidziałem słonca od 20 listopada w nałęczowie....
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;)
#lubie_sode
JeD

Postprzez ousd » 1 grudnia 2012, 23:20

No u mnie tak samo :roll: ale to są zdjęcia z 1 stycznia tego roku i z 2010 i 11 roku kiedy jeszcze wgrywałem zdjęcia na Imageshack ;) teraz Imageshack usunął mi wszystkie 431 fot które tam opublikowałem i tym samym wgrałem je na fotki.l-g i będę nimi was stopniowo karmił :mrgreen:
ousd

Postprzez JeD » 1 grudnia 2012, 23:26

ousd napisał(a):No u mnie tak samo :roll: ale to są zdjęcia z 1 stycznia tego roku i z 2010 i 11 roku kiedy jeszcze wgrywałem zdjęcia na Imageshack ;) teraz Imageshack usunął mi wszystkie 431 fot które tam opublikowałem i tym samym wgrałem je na fotki.l-g i będę nimi was stopniowo karmił :mrgreen:

Jak bym miał wgrywać, to co dziś nafociłem 303 zdjecia bymi to zajęło do.... :)
#lubie_sode
JeD

Postprzez ousd » 2 grudnia 2012, 20:06

Jeszcze nie napisałem na tych kwiatach z OURW na zajezdni MPK na Maratońskiej (zdjęcie z Google Street View)
Obrazek
założono też te paskudne Jety :roll: (nie zmieniano liczby wysięgników, po 6 paskud na kwiat) :evil:
Na przejeździe kolejowym przy Wróblewskiego też trojak wyleciał i założono jednego Jeta 150w :roll:
Archiwalne zdjęcie:
Obrazek
Także równoległa ulica Sanitariuszek (przy tej ulicy jest oczyszczalnia ścieków) aż do samego końca miasta też były pojedyncze łyżki, teraz po jednym Jecie :roll: :evil:
Ehh szkoda gadać :roll: teraz zawsze jadąc tam będę przygnębiony :cry:
Ulica Sanitariuszek:
Obrazek
ousd

Postprzez JeD » 2 grudnia 2012, 20:16

Takie życie.....mi też jest ciężko bez niektóych klasyków, które wygoniły te felerne malagi :cry:
#lubie_sode
JeD

Postprzez trojmiejski » 2 grudnia 2012, 20:18

1x150W soda, musi być tam konkretnie ciemno. Eh, czasem niektórzy aż za bardzo chcą oszczędzać.
trojmiejski

Zdjęcia: 3344

Postprzez ousd » 2 grudnia 2012, 20:20

Malag w Łodzi jest jak na lekarstwo, ale te padaki które teraz założyli to już przesada :roll:
A z Ambarami to nie byłoby tak smutno :|
A na pocieszenie dodam że wczoraj jadąc samochodem zauważyłem że na Włókniarzy na odcinku ok. 1 km wyleciały Luny w stanie agonalnym :twisted: :twisted: :twisted: i założono nowe, błyszczące Ambary 250w :D :D :D Czyzby to początek końca przepalonych na wylot Lun :twisted:
trojmiejski napisał(a):1x150W soda, musi być tam konkretnie ciemno. Eh, czasem niektórzy aż za bardzo chcą oszczędzać.

Nie chcę tam jechać nocą :?
No chyba że wkręcili MH ale z samochodu nie było widać a było pochmurno :evil:
Ostatnio edytowano 2 grudnia 2012, 23:01 przez ousd, łącznie edytowano 1 raz
ousd

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Miasta polskie