Data produkcji powinna być 2012

Elektroservice napisał(a):Nie żebym się czepiał, ale dlaczego użyłeś starych śrub do ponownego zmontowania oprawy po renowacji ? Niby detal, ale psuje efekt. A tak pozatym to dobra robota i fajne źródło światła
XXXJeDXXXX napisał(a):Elektroservice napisał(a):Nie żebym się czepiał, ale dlaczego użyłeś starych śrub do ponownego zmontowania oprawy po renowacji ? Niby detal, ale psuje efekt. A tak pozatym to dobra robota i fajne źródło światła
Mi się podoba, oprawa jest bardziej oryginalna, piękne fotki
Elektroservice napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Elektroservice napisał(a):Nie żebym się czepiał, ale dlaczego użyłeś starych śrub do ponownego zmontowania oprawy po renowacji ? Niby detal, ale psuje efekt. A tak pozatym to dobra robota i fajne źródło światła
Niby w jaki sposób te stare, brzydkie pordzewiałe śruby dodają oryginalności oprawie która jest po kompletnej renowacji ? W ten sposób to równie dobrze można było w ogóle jej nie odnawiać tylko dokładnie umyć i na tym poprzestać. Te śruby niestety mocno psują efekt końcowy, a szkoda bo widać, że tutaj kawał dobrej roboty wykonano.
Elektroservice napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Elektroservice napisał(a):Nie żebym się czepiał, ale dlaczego użyłeś starych śrub do ponownego zmontowania oprawy po renowacji ? Niby detal, ale psuje efekt. A tak pozatym to dobra robota i fajne źródło światła
Niby w jaki sposób te stare, brzydkie pordzewiałe śruby dodają oryginalności oprawie która jest po kompletnej renowacji ? W ten sposób to równie dobrze można było w ogóle jej nie odnawiać tylko dokładnie umyć i na tym poprzestać. Te śruby niestety mocno psują efekt końcowy, a szkoda bo widać, że tutaj kawał dobrej roboty wykonano.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość