Te MH 100w spróbuję odpalić na dławiku dla sody 70w, choć będą ciut niedociążone (potrzebują prądu 1.2 A).
KaszeL napisał(a):Te metalohalogenki, przynajmniej z jarznika wyglądają na nówki. Jak te zaczernienia bańki to po prostu brud na zewnątrz, bo miałeś super szczęście. Gratulacje
Lampka napisał(a):KaszeL napisał(a):Te metalohalogenki, przynajmniej z jarznika wyglądają na nówki. Jak te zaczernienia bańki to po prostu brud na zewnątrz, bo miałeś super szczęście. Gratulacje
DziękiTo zaciemnienie jest tylko brud, jeszcze nie zdażyłem tego wszystkiego pomyć
Ktoś chciał je chyba podłączyć przez te przejściówki E40/E27, leżały razem z nimi. Muszę je tylko jakoś podłączyć, żeby uzyskać w miarę nominalny prąd, choć aktualnie nie mam dławika dla 100w.
Lampka napisał(a):DziękiTo zaciemnienie jest tylko brud, jeszcze nie zdażyłem tego wszystkiego pomyć
Ktoś chciał je chyba podłączyć przez te przejściówki E40/E27, leżały razem z nimi. Muszę je tylko jakoś podłączyć, żeby uzyskać w miarę nominalny prąd, choć aktualnie nie mam dławika dla 100w.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości