elektryk napisał(a):400W![]()
W tak gęsto ustawionym oświetleniu wystarczyło by 150W... Dalej na południe aż do Piotrkowa są Malagi, jest to najdalej oświetlona trasa wylotowa z Lublina (ok. 25 km)
Ja bym dał 250W w jakiejś fajnej oprawie.

elektryk napisał(a):400W![]()
W tak gęsto ustawionym oświetleniu wystarczyło by 150W... Dalej na południe aż do Piotrkowa są Malagi, jest to najdalej oświetlona trasa wylotowa z Lublina (ok. 25 km)
elektryk napisał(a):Byłem dziś w Lublinie wieczorem i jadąc Głęboko po kilku Lunach 250W zaczynają sie Seleniumy 250W i myślałem że to Luny 400W, tak lepszy odbłyśnikal. Unii Lubelskiej przejeżdżałem jak się zapalały Modeny i momentalnie zrobiło się jasno
Na al. Kraśnickiej jedna strona z Lunami wyłączona od Roztocza w stronę Kraśnika, po drugiej stronie świeciły Strady 400W ale było ciemno na ulicy...
XXXJeDXXXX napisał(a):elektryk napisał(a):Byłem dziś w Lublinie wieczorem i jadąc Głęboko po kilku Lunach 250W zaczynają sie Seleniumy 250W i myślałem że to Luny 400W, tak lepszy odbłyśnikal. Unii Lubelskiej przejeżdżałem jak się zapalały Modeny i momentalnie zrobiło się jasno
Na al. Kraśnickiej jedna strona z Lunami wyłączona od Roztocza w stronę Kraśnika, po drugiej stronie świeciły Strady 400W ale było ciemno na ulicy...
Przecież jeszcze przez połowę drogi ( od Roztocza)w stronę Kraśnika są Luny, to jakie było odczucie jak po jednej stronie świeciły jeszcze luny, a potem świeciły Strady, ciemniej jaśniej, była jakaś zmiana ?![]()
XXXJeDXXXX napisał(a):Foty są świetne, szkoda że te OZS-y wylecą![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości