Misiumac napisał(a):Hehe dobrze dobrze, niech nawali pod same dachy to może w końcu poznacie oblicza prawdziwie srogiej zimy i przestaniecie narzekać na te zimowe wypierdki
dobrze ? bez przesady, jak by zima była bez sniegu to było by super
Misiumac napisał(a):Hehe dobrze dobrze, niech nawali pod same dachy to może w końcu poznacie oblicza prawdziwie srogiej zimy i przestaniecie narzekać na te zimowe wypierdki
Whites86 napisał(a):Misiumac napisał(a):Hehe dobrze dobrze, niech nawali pod same dachy to może w końcu poznacie oblicza prawdziwie srogiej zimy i przestaniecie narzekać na te zimowe wypierdki
dobrze ? bez przesady, jak by zima była bez sniegu to było by super
XXXJeDXXXX napisał(a):No Błągam OUS-d no napewno nie 30 cm, Zima jeszcze się nie skończyła, i takie podrygi zapewne będą nas trzymać do kwietnia, ale na rowerku już by się fajnie przejechać , a do łopaty mnie nie ciągnie
ousd napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):No Błągam OUS-d no napewno nie 30 cm, Zima jeszcze się nie skończyła, i takie podrygi zapewne będą nas trzymać do kwietnia, ale na rowerku już by się fajnie przejechać , a do łopaty mnie nie ciągnie
Pokazać ci zdjęcie z miarką
Misiumac napisał(a):ousd napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):No Błągam OUS-d no napewno nie 30 cm, Zima jeszcze się nie skończyła, i takie podrygi zapewne będą nas trzymać do kwietnia, ale na rowerku już by się fajnie przejechać , a do łopaty mnie nie ciągnie
Pokazać ci zdjęcie z miarką
Pokaż
Whites86 napisał(a):to i tak będzie fake
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość