Ciekawe jak one wyglądały wcześniej i jakie były tam oprawy przed sintrami. Pewnie 10xOURW2250
Luk napisał(a):
Elektroservice napisał(a):I takie coś jest o wiele estetyczniejsze od kwiatów !
Oj wątpię
Paskudne ŻNy z dziwacznymi ramionami i linia napowietrzna mają być estetyczniejsze od kwiatów? Kretyńsko to wygląda. Już nawet ze wsi znikaja linie napowietrzne.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
Zapewne OURW, ale jednoznacznie udowodnić będzie ciężko skoro przez Google problemem jest wyszukanie współczesnych zdjęć na których się te kwiaty załapały. Co znalazłem to tę fotkę nocną: https://ssl.panoramio.com/photo/16806466
Kiedyś zaprezentowałem małą ilość dość kiepskich wskutek warunków fotek z bazy Lotos Kolej:
trojmiejski napisał(a):Baza Lotos Kolej:
Z tego wiaduktu te kwiaty (a raczej cały ich las) wśród torowiska świetnie widać, a że pogoda była do fotografowania idealna to mam kilka ich fotek:
Świetne. Niemal wszystko świeci, nawet OURW i kwadratówki, które w 3mieście dość rzadko występowały na kwiatach.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku