Tu na zdjęciu reduktory współpracują ze sterownikiem Micromex typu LIS-UNI,może także współpracować z innymi sterownikami np.CPA-NET firmy Rabbit.![]()
famabud napisał(a):Tu na zdjęciu reduktory współpracują ze sterownikiem Micromex typu LIS-UNI,może także współpracować z innymi sterownikami np.CPA-NET firmy Rabbit.![]()
Skąd ta smutna twarz?Czy ten system jest jakiś wadliwy, nie pracuje tak jakbyś tego oczekiwał? Ciekawi mnie, czy kiedykolwiek w moim mieście wpadną na pomysł montażu takich urządzeń.
famabud napisał(a):Tu na zdjęciu reduktory współpracują ze sterownikiem Micromex typu LIS-UNI,może także współpracować z innymi sterownikami np.CPA-NET firmy Rabbit.![]()
Skąd ta smutna twarz?Czy ten system jest jakiś wadliwy, nie pracuje tak jakbyś tego oczekiwał? Ciekawi mnie, czy kiedykolwiek w moim mieście wpadną na pomysł montażu takich urządzeń.
KaszeL napisał(a):Ja bym chciał zobaczyć co tam jest pod tą zieloną obudową
famabud napisał(a):Jak to jest, czy obniżanie napięcia z 230V na np. 180V następuję płynnie, czy jest ono nagłe?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości