U mnie jest na odwrót, we wszystkich kompaktach które miałem, oraz w obecnym, nie mogę ustawić tak żeby wychodził efekt gwiazdki. A w mojej lustrzance Sony Alfa można łatwo uzyskać ten efekt.
Luk napisał(a):Whites, założę się, że zmieniałeś też balans bieli. Bo na automatycznym to zamiast białych rtęciówek wychodzą zielone...
Luk napisał(a):?![]()
U mnie jest na odwrót, we wszystkich kompaktach które miałem, oraz w obecnym, nie mogę ustawić tak żeby wychodził efekt gwiazdki. A w mojej lustrzance Sony Alfa można łatwo uzyskać ten efekt.
Luk napisał(a):?![]()
Elektroservice napisał(a):Bingo, czyli po prostu należy unikać skręcania przysłony
Staram się focić na maksymalnie otwartej i pewno dlatego nie mam tych gwiazdek
famabud napisał(a):Te "gwiazdki" dookoła opraw fajnie wyglądająTe stare kamery telewizyjne również podobnie rejestrowały świecące źródła światła, np. reflektory w studiu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości