Nawet nie wiedziałem, że w Radomiu są duże kwiaty i to tego typu. Niby klasyczny MR, ale lubię taki typ kwiatu. Słyszałem, że były tam wielkie oprawy - grzyby, ale nie mam żadnych dowodów.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
No. Rzeczywiście wyglądają na nie malowane od kilkunastu lat. Ciekawe, czy strady były na nich od początku, odkąd je postawiono, czy może były najpierw jakieś oprawy rtęciowe, albo kwadratówki. Trudno mi określić w którym roku ta trasa mogła być wybudowana.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
Ul. 1905-roku : spojrzenie na Młodzianowską: Klasyki z ul.1905-roku tylko na terenach prywatnych: Kwiatki: Kolejne malagi : Klasyka Philipsa : (Ul.Władysława Beliny-Prażmowskiego) Ul. 25 Czerwca: i monotonne oświetlenie Malagi są dosłownie wszędzie: Myśl Techniczna 21 wieku, firmy Elgo, czyli akwarium bez rybek, na ul.Andrzeja Strugi : żeby było śmieszniej są i MN-25, które są totalną masakrą : Skrzyżowanie z 11 Listopada: Dalsza część ulicy A.Strugi, która gdzieś w połowie drogi zmienia się w Kozienicką : Bolesława Zwolińskiego:
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;) #lubie_sode