A klosz z oczkiem owszem fajny, ale on jest od OURW 2250 i OURW 2125, jednolampowe miały zawsze taki z prążkami na dnie

Moderator: lumix26
Elektroservice napisał(a):Prócz malowania jest OK, tylko do tego mam zastrzeżenia.
A klosz z oczkiem owszem fajny, ale on jest od OURW 2250 i OURW 2125, jednolampowe miały zawsze taki z prążkami na dnie
Whites86 napisał(a):Elektroservice napisał(a):Prócz malowania jest OK, tylko do tego mam zastrzeżenia.
no i to był błąd z tymi prązkami, boczne owszem sluzyly po to by oprawa nie oślepiała, ale te na dole powodowaly tylko to ze po oprawa widoczne były niedoświetlone miejsca, klosz z oczkiem idealnie sien spisywal w 1 lampowych OURW czego przyklad mam do dziś bo na jednej ulicy u mnie ostaly się 2 sztukijedna z oczkiem druga bez, ta bez oczka swieci do bani
Elektroservice napisał(a):Moim zdaniem najlepiej by było oprawę sprayem do felg pomalować. A klapkę osprzętu potraktować scansolem albo nawet nitro póki farba w miarę świeża
dominik93 napisał(a):Ja bym na twoim miejscu przemalował ją na srebrno szary hammerite,o wiele jaśniejszy od tego,bo takie oryginalnie były.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość