Dokładnie, o to chodzi!!rtęciówka napisał(a):To jest czapka, prawda![]()
Dokładnie, o to chodzi!!rtęciówka napisał(a):To jest czapka, prawda![]()
No i masz odpowiedźMichal napisał(a):Tą oprawę zdemontowałem na terenie zajazdu na trasie z Obornik do Poznania,dostałem za to kawę z podwójnym cukrem,a oprawę zabrali.
CDM napisał(a):No i masz odpowiedźMichal napisał(a):Tą oprawę zdemontowałem na terenie zajazdu na trasie z Obornik do Poznania,dostałem za to kawę z podwójnym cukrem,a oprawę zabrali.Mnie ta kawa ominęła
Michal napisał(a):Tą oprawę zdemontowałem na terenie zajazdu na trasie z Obornik do Poznania,dostałem za to kawę z podwójnym cukrem,a oprawę zabrali.
swietlik napisał(a):Michal napisał(a):Tą oprawę zdemontowałem na terenie zajazdu na trasie z Obornik do Poznania,dostałem za to kawę z podwójnym cukrem,a oprawę zabrali.
To ja Ci dam termos kawy (jak dasz radę wypic) jeśli przyjedziesz z koszem do ŚremuMam kilka opraw na oku które się marnują np. ORZ-1
Michal napisał(a):swietlik napisał(a):Michal napisał(a):Tą oprawę zdemontowałem na terenie zajazdu na trasie z Obornik do Poznania,dostałem za to kawę z podwójnym cukrem,a oprawę zabrali.
To ja Ci dam termos kawy (jak dasz radę wypic) jeśli przyjedziesz z koszem do ŚremuMam kilka opraw na oku które się marnują np. ORZ-1
KurczeA ja byłem niedawno koszem w Sremie :!:
CDM napisał(a):Ten WLS w OCP70K wygląda, jakby kiedyś świecił, jarznik wygląda na zużyty, trochę wygląda na to, ze lampa świecila bez klosza, dostała wody i pękła, bo wewnątrz bańki jest woda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość