W tym dworcu spore napromieniowanie było, czy nawet nie tak bardzo? A te startery naprawdę ciekawe są, tyle, że pewnie dozymetr popiskiwał dość mocno...
amisiek napisał(a):W tym dworcu spore napromieniowanie było, czy nawet nie tak bardzo? A te startery naprawdę ciekawe są, tyle, że pewnie dozymetr popiskiwał dość mocno...
dworca nie mierzyłem wcale, wpadłem tam dosłownie na 5 minut i w pospiechu focilem co się da, na ten dworzec podjechaliśmy poza planowanym zwiedzaniem na samym końcu i byliśmy już i tak spóźnieni, wiec nawet niemyslalem o mierzeniu czegokolwiek
kolejna porcja fotek to zawalona szkoła, większość budynkow jest w bardzo złym stanie, dlatego do wszystkich bez wyjątku obowiazuje zakaz wtępu, zdjęć mało bo również w pospiechu ale widać co się dzieje
mimo stanu tego budynku odważyłem się wejść na jakies 4 metry w głąb były tam maski
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Super wycieczka można przetestować swoje zabawki geigera forum strefa0 też coś teraz organizuje,
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego. Na tym forum łączymy teorię z praktyką. Nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. ;)
lumix wszystkie rury jakie tam sa to Razno, wykręcałem pare sztuk by to sprawdzić, niektóre nie maja pieczatek wcale większość ma bardzo slabo widoczną pieczątke
mysle ze to ostatnie na dziś foty, tymrazem dla odmiany stacja janów
nie wiem co dać następne może fujiyame i widoki z niej ? :> albo komisariat z wiezieniem ? jakies inne obiekty ? hotel? basen ? itp
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
To oświetlenie sali gimnastycznej wymiata Ale ruskiego szmelcu mi nie szkoda
A stacja widzę jest całkiem zadbana poza tymi opuszczonymi pociągami Zauważyliście że poza masztami z naświetlaczami nie ma tam praktycznie oświetlenia