kamil napisał(a):Prawie bez chmurnie ale mocno wiało i było trochę chłodno jak dla mnie
Lampka napisał(a):W ten weekend nareszcie gorąco (idelane warunki na wypoczynek na działce za miastem)Ponoć w przyszłym tygodniu zapowiadają nawet 36 C, w poniedziałek.
XXXJeDXXXX napisał(a):Lampka napisał(a):W ten weekend nareszcie gorąco (idelane warunki na wypoczynek na działce za miastem)Ponoć w przyszłym tygodniu zapowiadają nawet 36 C, w poniedziałek.
Nawet 38C się słyszy w Wielkopolsce ma być...skończy się pewnie na 30-32C i burzami.
Elektroservice napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Lampka napisał(a):W ten weekend nareszcie gorąco (idelane warunki na wypoczynek na działce za miastem)Ponoć w przyszłym tygodniu zapowiadają nawet 36 C, w poniedziałek.
Nawet 38C się słyszy w Wielkopolsce ma być...skończy się pewnie na 30-32C i burzami.
Niedobrze mi się robi na samą myśl o temperaturach ponad 25st C a co dopiero 30st C o 38 już nie wspomniwszy
Mam nadzieje, że to się nie spełni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości