lumix26 napisał(a):U mnie o godz.12 było 31 st w cieniu a ja na dachua tam jeszcze więcej
u mnie 20

lumix26 napisał(a):U mnie o godz.12 było 31 st w cieniu a ja na dachua tam jeszcze więcej
Whites86 napisał(a):lumix26 napisał(a):U mnie o godz.12 było 31 st w cieniu a ja na dachua tam jeszcze więcej
u mnie 20![]()
ale w mieszkaniu
elek napisał(a):Whites86 napisał(a):lumix26 napisał(a):U mnie o godz.12 było 31 st w cieniu a ja na dachua tam jeszcze więcej
u mnie 20![]()
ale w mieszkaniu
heheheeh to ja mam bez klimy 22 w domu jak było 32 na zewnątrz
slaweklampy napisał(a):U mnie w garażu jest przy tych upałach czasami cieplej niż na zewnątrz, na szczęście dziś wiał niezbyt silny wiatr.
elek napisał(a):W bloku nie da rady tak, ja mam 10 cm styropianu na ścianach i 20 cm wełny mineralnej pod dachem, okna zamykam w dzień i dopiero w nocy otwieram kiedy temp. spadnie do około 20 stopni, najlepiej jest nad ranem bo często spada do 16-18 stopni a wtedy jest super i jak się dom przewietrzy takim powietrzem to cały dzień chłodno jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości