Głogówek to miasto w Polsce położone w województwie opolskim, w powiecie prudnickim, nad rzeką Osobłogą. Miasto zamieszkuje niecałe 6 tys. osób.
Głogówek to miasto w Polsce położone w województwie opolskim, w powiecie prudnickim, nad rzeką Osobłogą. Miasto zamieszkuje niecałe 6 tys. osób.
amisiek napisał(a):Właśnie, wypadła mi nazwa z głowy. Widziałem głównie w okolicach Wrocławia i trochę w okolicach Katowic. Ale ostatnio za mało podróżuję po kraju, by to ocenić. Szczerze to widziałbym je chętnie w Warszawie na niektórych ulicach, gdzie ledwo świecą OUR125 z wydojonymi rtęciówkami. Obsadzić MH i byłoby to, o co chodzi, bo optykę ta oprawa ma niezłą.
Chyba nie jest jakoś strasznie droga, skoro tyle miast je powiesiło?
Poza tym Głogówek fajny.
Whites86 napisał(a):amisiek napisał(a):Właśnie, wypadła mi nazwa z głowy. Widziałem głównie w okolicach Wrocławia i trochę w okolicach Katowic. Ale ostatnio za mało podróżuję po kraju, by to ocenić. Szczerze to widziałbym je chętnie w Warszawie na niektórych ulicach, gdzie ledwo świecą OUR125 z wydojonymi rtęciówkami. Obsadzić MH i byłoby to, o co chodzi, bo optykę ta oprawa ma niezłą.
Poza tym Głogówek fajny.
ale jest beznadziejnie brzydka
Whites86 napisał(a):amisiek napisał(a):Właśnie, wypadła mi nazwa z głowy. Widziałem głównie w okolicach Wrocławia i trochę w okolicach Katowic. Ale ostatnio za mało podróżuję po kraju, by to ocenić. Szczerze to widziałbym je chętnie w Warszawie na niektórych ulicach, gdzie ledwo świecą OUR125 z wydojonymi rtęciówkami. Obsadzić MH i byłoby to, o co chodzi, bo optykę ta oprawa ma niezłą.
Poza tym Głogówek fajny.
ale jest beznadziejnie brzydka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości