trojmiejski napisał(a):Ciekawa rzecz, że zastosowane zostały nowe Strady.
neon44 napisał(a):trojmiejski napisał(a):Ciekawa rzecz, że zastosowane zostały nowe Strady.
w sumie to dośc biedne regiony województwa Małopolskiego. Pewnie doszli do wniosku, że lepiej mieć strady niż rtęciowe rupiecie z lat 60-tych czyli de facto 50-latki. Bardzo lubię najstarsze łychy co nie zmienia faktu, iż one ćmią a nie świecą.
Whites86 napisał(a):z nowymi LRFami dobrze swiecątylko mało kto to wymienia...
ourp napisał(a):Poprzednie oprawy były już mocno wyeksploatowane, ale dziwi mnie fakt, ze modernizacje wykonano za pomocą leciwych opraw takich jak strada czy leda . Jest przecież tylu innych dobrych producentów.
Whites86 napisał(a):ourp napisał(a):Poprzednie oprawy były już mocno wyeksploatowane, ale dziwi mnie fakt, ze modernizacje wykonano za pomocą leciwych opraw takich jak strada czy leda . Jest przecież tylu innych dobrych producentów.
dobre bo Polskie
Whites86 napisał(a):ourp napisał(a):Poprzednie oprawy były już mocno wyeksploatowane, ale dziwi mnie fakt, ze modernizacje wykonano za pomocą leciwych opraw takich jak strada czy leda . Jest przecież tylu innych dobrych producentów.
dobre bo Polskie
ourp napisał(a):Whites86 napisał(a):ourp napisał(a):Poprzednie oprawy były już mocno wyeksploatowane, ale dziwi mnie fakt, ze modernizacje wykonano za pomocą leciwych opraw takich jak strada czy leda . Jest przecież tylu innych dobrych producentów.
dobre bo Polskie
Es-system tez jest polski. Owszem produkuje oprawy na licencji, ale sa to bardzo dobre produkty. Elgo myślało, ze dzięki stradzie i ledzie zawojuje rynek. Acron był dobrym produktem ale jedynym nowym sprzedawanym. Takie myślenie doprowadziło do upadku firmy.
ourp napisał(a):Acron był dobrym produktem ale jedynym nowym sprzedawanym. Takie myślenie doprowadziło do upadku firmy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości