famabud napisał(a):Nie wiesz jakie oprawy zastosują? Nie tylko u Ciebie mają obsuwy z tak prostymi robotami.
W ogłoszeniu nie podano konkretnego typu opraw ale myślę że zastosują Malagę lub Ledę lub WSL-8.
famabud napisał(a):Nie wiesz jakie oprawy zastosują? Nie tylko u Ciebie mają obsuwy z tak prostymi robotami.
elektryk napisał(a):Ja sie ciesze że dali Malagi bo uliczkę dalej w 2010 r. wybudowali identyczne oświetlenie te same słupy i oprawy. Zresztą wygląd oprawy nie ważny byle ulica miała oświetlenie
XXXJeDXXXX napisał(a):elektryk napisał(a):Ja sie ciesze że dali Malagi bo uliczkę dalej w 2010 r. wybudowali identyczne oświetlenie te same słupy i oprawy. Zresztą wygląd oprawy nie ważny byle ulica miała oświetlenie
Nie zgadzam się. Oprawy powinny być i ładne i spełniać dobrą optykę. Chodzi o krajobraz, bo te nie które ''ufa na kiju'' to pasuje jak wół do karety
elektryk napisał(a): Zresztą wygląd oprawy nie ważny byle ulica miała oświetlenie
qba napisał(a):Słupy niemal identyczne jak te z lat 70, tylko że nierdzewne.
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości