bmisilo napisał(a):Niestety nic z OUR rodzice nie wyrażają zgody na "rupiecia"
Pokaż nam w jakim ona stanie jest
Whites86 napisał(a):naprawdę się im nie dziwie
Luk napisał(a):bmisilo napisał(a):Niestety nic z OUR rodzice nie wyrażają zgody na "rupiecia"
Mam nadzieję, że jeszcze Twoi rodzicie dadzą radę się namówić. OUR-125 to naprawdę fajna oprawa (pod warunkiem, jeśli jest w dobrym stanie). A poza tym posiada ładny klosz a takie łyżki w ogóle go nie mająNo może oprócz ORZ.N-250S
Whites86 napisał(a):Watt napisał(a):Weź już daj spokój![]()
Po co montować coś mocniejszego, balkon może nie wytrzymać ciężaru OURW, a nie sądzę żeby ten plac był tak duży żeby taka ilość światła była potrzeba
hehehe lepszego żartu nie słyszałem, gdyby balkon nie mogl wytrzymać ciężaru oprawy to jak mogli by kozystac z niego ludzie kilkanaście razy cięższsi ?
Luk napisał(a):Whites86 napisał(a):Watt napisał(a):Weź już daj spokój![]()
Po co montować coś mocniejszego, balkon może nie wytrzymać ciężaru OURW, a nie sądzę żeby ten plac był tak duży żeby taka ilość światła była potrzeba
hehehe lepszego żartu nie słyszałem, gdyby balkon nie mogl wytrzymać ciężaru oprawy to jak mogli by kozystac z niego ludzie kilkanaście razy cięższsi ?
Gdyby powiesić OUR2400 to wtedy mogłyby być powodu do niepokoju ale taka zwykła mała oprawa jak OUR-125 przecież niż nie zrobi balkonowi.
Watt napisał(a):Łyżka też ma wady.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość